Cant d'estil

Els cantants aprenen cant d'estil, albaes i folclor per a les actuacions del Grup i les individuals.

Mestra de cant: TERESA SEGARRA BELDA.

Naix a Tutlimgen (Alemanya) a l’any 1964. Actualment resideix a Paterna (València).

L’any 1979 entra a formar part del grup “Xafardat” de Paterna i després a “L’Aldarull” de València.

En l’actualitat és membre del Grup “Restauració” de València.

Ha cantat i/o canta amb cantadors com Pilar García, Toni Violí, Fermín Pardo i Josep Aparicio “Apa”, amb el qual ha gravat el CD. “Beniterrània”, i amb altres cantadors, ha gravat “Cantares Viejos” del Grup “Jaraiz” de Requena, d’on és cantadora i balladora; “Antologia del Cant Valencià d’Estil”; “Història de la Música” al Diari Levante, i amb el Grup Al Tall “ 25 anys d’Al Tall”.

Ha participat en la “Trobada de Música del Mediterrani”; en els “Concerts Didàctics” per a les Escoles del País Valencia; en la “Trobada de Música Tradicional” a Reus (Barcelona); al “Primer Congrés Internacional de Musicología del Campello (Alacant); a les “Jornades d’Etnomusicologia” a Calella (Barcelona); al “XIV Festival Internacional de Música Popular Tradicional” a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i al “VIII Cicle de Música Tradicional Popular” al Tradicionàrius, també de Barcelona.

Al 2001 col.laborà en la representació de “Las Troyanas” d’Eurípides, dirigida per Irene Papas a “La Nave” de Sagunt, i al 2003 a Roma.

Actualment és mestra de cant del Grup l’Olivar d’Alaquàs on ensenya Cant tradicional i Cant d'estil.