Skip to content

Escola de Dansa

Mens in corpore sano

Escola de dansa

BALLET
És la dansa clàssica que perdura en la nostra societat, segurament per la quantitat de beneficis que aporta. Estimula la circulació sanguínia i el sistema respiratori. Corregeix males postures i ajuda al desenvolupament muscular i de la columna. A més, fomenta la disciplina i la creativitat de les persones que ho practiquen.

DANZA CONTEMPORÁNEA
Sorgeix com una reacció a les formes clàssiques i per la necessitat d’una major llibertat d’expressió corporal. És una dansa que busca expressar una idea, emoció o sentiment a través del moviment corporal. Utilitza tant tècniques clàssiques com tècniques pròpies dels segles XX i XIX

PILATES
És la disciplina de moda de hui en dia. Amb motius suficients ja que el pilates ajuda al desenvolupament dels músculs interns que ajuden a mantenir l’equilibri corporal i enforteix la columna vertebral. Es desenvolupa també la connexió cos-ment. Les persones que ho practiquen no dubten en recomanar-ho.

BALLET FIT
És un activitat innovadora impulsada per Gloria Morales que combina el ballet amb el fitness. És una disciplina que implica treball cardiovascular, tonificació muscular, força, coordinació, equilibri, flexibilitat i elasticitat y moviment articular. La classe consta de tres parts; exercissis de barra, coreografies en el centro i exercissis de pilates.