Skip to content

Salutació del President

Antonio Monzó Ferrandis

Salutació del President

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina web.

175 anys després, l’UMA i la vila d’Alaquàs continuen el seu idil·li entre música i poble. Al llarg d’aquests anys l’UMA ha sigut el referent musical i cultural de la vila; i per les seues aules i les seues bandes han passat milers d’alumnes i músics que han triat l’art i la cultura com a manera de donar un al·licient a la seua vida, i millorar la dels seus veïns. Perquè com va citar l’escriptora alacantina Matilde Asensi:

Com a president és per a mi un honor representar a aquesta Societat, i la petjada inesborrable que ha deixat en la història local. Els 175 anys d’història, reconeguts per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i que ens converteix en una de les Bandes més antigues de la Comunitat Valenciana mereixen tota mena d’actes i celebracions.

I aquesta nova web és una celebració. Perquè en ella tindrà cabuda no solament el coneixement de qui hui és l’UMA com a referent musical i cultural, sinó que també servirà de recordatori i homenatge a totes aquelles persones: unes conegudes; altres rescatades de l’oblit; i una gran part perdudes en els avatars de la història; però que amb el seu esforç i treball van fer gran aquesta Societat.

Finalment també desitge que aquesta web siga un nexe d’unió entre l’UMA i Alaquàs. En la qual puguem informar-nos del dia a dia (actes, matrícules, horaris, telèfons d’atenció etc); però que també es convertisca en una canal bidireccional on els socis i amants de la música puguen contribuir, aportant idees o suggeriments amb la finalitat de fer créixer la Societat en tots els àmbits.

Espere que aquesta web siga interessant i pràctica per a tots vosaltres, i que l’UMA continue amb el seu camí d’èxits en la difusió de la cultura.

Atentament,

Toni Monzó Ferrandis

President de la Unió Musical d’Alaquàs

Composició actual

Junta directiva de l'UMA

 • President
  Antonio Monzó Ferrandis
 • Vicepresidenta
  Laura García Palop
 • Secretari
  David Gómez Zambrano
 • Tresorer
  José Vicente Garrigues Mateu
 • Vocals
  Eva Aguilar Benlloch
  Vicente Albero Gabarda
  José Vicente Dols Ruiz
  Albert Forment Navarro
  José Manuel García Martí
  Enrique Guillem Perea
  Adrián Canales Morejudo
  Celia Canales Quilis
  María Ángeles Domingo Ruiz
  Fernando Gómez Moruno
  Enrique Martí Besó
CatalanEnglish