Skip to content

Salutació del President

Antonio Monzó Ferrandis

Salutació del President

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina web.

175 anys després, l’UMA i la vila d’Alaquàs continuen el seu idil·li entre música i poble. Al llarg d’aquests anys l’UMA ha sigut el referent musical i cultural de la vila; i per les seues aules i les seues bandes han passat milers d’alumnes i músics que han triat l’art i la cultura com a manera de donar un al·licient a la seua vida, i millorar la dels seus veïns. Perquè com va citar l’escriptora alacantina Matilde Asensi:

Com a president és per a mi un honor representar a aquesta Societat, i la petjada inesborrable que ha deixat en la història local. Els 175 anys d’història, reconeguts per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i que ens converteix en una de les Bandes més antigues de la Comunitat Valenciana mereixen tota mena d’actes i celebracions.

I aquesta nova web és una celebració. Perquè en ella tindrà cabuda no solament el coneixement de qui hui és l’UMA com a referent musical i cultural, sinó que també servirà de recordatori i homenatge a totes aquelles persones: unes conegudes; altres rescatades de l’oblit; i una gran part perdudes en els avatars de la història; però que amb el seu esforç i treball van fer gran aquesta Societat.

Finalment també desitge que aquesta web siga un nexe d’unió entre l’UMA i Alaquàs. En la qual puguem informar-nos del dia a dia (actes, matrícules, horaris, telèfons d’atenció etc); però que també es convertisca en una canal bidireccional on els socis i amants de la música puguen contribuir, aportant idees o suggeriments amb la finalitat de fer créixer la Societat en tots els àmbits.

Espere que aquesta web siga interessant i pràctica per a tots vosaltres, i que l’UMA continue amb el seu camí d’èxits en la difusió de la cultura.

Atentament,

Toni Monzó Ferrandis

President de la Unió Musical d’Alaquàs

Composició actual

Junta directiva de l'UMA

 • President
  Antonio Monzó Ferrandis
 • Vicepresident
  José Cristóbal García Aguado
 • Secretari
  Juan Manuel Zafra
 • Tresorers
  José Giménez Cervera
  José Ignacio Martínez
 • Manteniment saló d'actes i local
  Carlos Javier Olmo Sánchez
 • Vocals
  Eva Aguilar Benlloch
  María Ángeles Nicolás Felipe
  Antonio Hervás Ferrando
  Enrique Martí Marzal
  José Manuel García Martí