Skip to content

Instal·lacions

El Centre

Instal·lacions

Les instal·lacions de l’UMA  compleixen amb els requisits necessaris per a oferir la millor formació musical. El Centre té una capacitat per a més de 500 alumnes.

Planta Baixa

Primera Planta

Segon pis

Amb capacitat per a 160 músics

Sala d'Assajos

La sala d’assajos, de gran capacitat permet realitzar gravacions. També permet assistir a concerts en directe o gravats amb imatges i so estéreo. Té connexió amb la sala de dansa per a assajos conjunts. A més disposa de un bon aïllament acústic de l’exterior per a evitar molestar i ser molestats.

No sols per a ballet

Aula de Dansa


Ací és on s’imparteixen les classes de ballet, de Música per a bebés i també realitza els assajos el grup de balls tradicionals valencians “Grup L’Olivar”.

Adaptat per a diversos usos

Auditori Nou

Podem comprovar la seua moderna imatge i les excel·lents condicions acústiques. La situació dels seients a la grada permeten una perfecta visió des de qualsevol punt. La tecnologia de l’auditori permet combinar actuacions en directe amb projeccions d’imatges i efectes especials.

Per al finançament de la seua construcció i la gestió posterior, l’Ajuntament d’Alaquàs i la Unió Musical han acordat la creació del “Consorci per a la Promoció de la Cultura en Alaquàs“, presidit per l’Alcalde de la localitat. La funció principal del Consorci serà la contractació de la programació externa, l’ordenament dels actes de les associacions locals i el manteniment i conservació de les instal·lacions.

UMAbar

Cafeteria


La cafeteria i el saló social han sigut remodelats completament, augmentant la il·luminació natural, i la connexió amb l’entorn.

Telèfon de contacte cafeteria UMAbar: 635 509 969