Skip to content

Nova Coral

Des de 2008

Nova Coral

La Nova Coral d’Alaquàs va nàixer, en novembre de l’any 2008, sota la direcció d’En Fernando Taberner Muñoz per a donar resposta a moltes persones que volen fer música des del cant.En la actualitat el cor està format por 24 veus mixtes.

La coral ha participat entre altres activitats en:

Intercanvis musicals amb cors de diferents poblacions de la provincia (Betera, Nazaret, Cor CIM Benimaclet , Bugarra, Escola Oficial d’idiomes, Xiva, San Antonio de Requena, Xelva, Foios, Bonrepós i Mirambell, Albal, Alcàsser, etc…) i d’altres provincies (Isla Cristina, Huelva, y Tomares, Sevilla, Santiago de Compostela, A Coruña, i Cambados, Pontevedra).

Concerts de Tardor i Primavera. Programes d’Intercanvis de la Generalitat Valenciana i “Retrobem la nostra música” de la Diputació de València.

Concerts nadalencs, Festival de la Cançó Popular Nadalenca en el Palau de la Musica de València i campanya “Nadal als carrers” de l’Ajuntament de València,

Trobades de folklore de la Diputació de València.

Posada en escena de la zarzuela “La Corte de Faraón” i el musical “Los Miserables“.

Ha participat també, junt a altres corals i bandes de música al concerts que amb l’obra “Camino de Calvario” s’han celebrat a la població de Xelva en 2016 i a Alaquàs en 2017.

Ha interpretat, també en 2017 i 2018, conjuntament amb el Grup Polifònic de Benaguasil i la Coral de Moncada, respectivament, i amb acompanyament de quartet de corda i òrgan, la “Missa de Sancti Joanni de Deo” de Haydn.

En 2018 ha interpretat a Requena, Alaquàs, Set Aigües i Moncada, junt a altres corals y l’Orquestra Simfònica “Ciudad de Requena”, el “Requiem en Do menor” de Luigi Cherubini.

Durant el curs 2015/2016 fou Director de la Nova Coral En Raúl Martínez Villanueva, essent el seu actual Director En Pablo Gimeno Capella.